Fejlesztési ötletek
-
Rendszeres tétel típusok szerkeszthetősége
A rendszeres bevétel/kiadás típusoknál is jó lenne szerkeszthetőség, például a lakáscélú megtakarításomat (Fundamenta) kénytelen vagyok az "Egyéb" alá tenni, pedig a malacpersely ikonnal teljesen találó lenne. Minden hónapban ugyanannyit vonnak le csoportos beszedéssel. Szóval ha a behuzalozott kategóriákat nem is lehetne törölni, editálni, de jó lenne saját ikonnal és névvel ellátott típusokat felvinni,
95 votes -
Blokkok szkennelése
Szeretném egy bevásárlás után lefotózni a blokkot, és a rajta levő tételeket KOINban kategóriákba szétdobni.
Pl.: felvágott, tej, kenyér az élelmiszerhez, póló meg a ruhához.
Hasonlóan jó lenne, ha egy közös ivászatnál a blokkról csak az én részemet tudnám gyorsan kiszedni. (persze a tételek neve nem fontos, csak az összegek)31 votes -
Címke hozzáadás felülete
Tétel bevitelekor, a címke hozzáadás felületen szerintem több helyet kéne hagyni a címke választéknak. Most kb. 50-50 osztoznak a rendelkezésre álló helyen, miközben a felső részen csak a kiválasztott címkék jelennek meg, ami szerintem max 1-2 db lehet (persze ez szokás függő), viszont a korábbi címkék helye már 5 címke esetén is szűkös.
Gyorsan hozzá teszem, hogy nekem egy kisebb 3 inches telefonom van, tehát csak a saját tapasztalatomat írtam le.6 votes -
Alapértelmezett címkék
A költések kategorizálásánál a címkés megoldás nem rossz, de jobban kézreállna, ha lennének gyakran használt alapértelmezett címkék (pl. tankolás, szervíz, étterem, gyógyszer).
8 votes -
Áttekintő nézet cikkek szerint
Áttekintő nézetben hasznos volna ha az adott kategóriára kattintva kisorolná az oda tartozó tételeket.
81 votes -
Sablonok
Vannak olyan kiadások, amik nem előre tudható rendszerességgel jelentkeznek, viszont a többi paramétere állandó (pl. az esetemben HÉV jegy - érték: 250, címke: bkv...). Jól jöhetne pl. MÁV-os hazaútra, vagy más egyéb olyan szolgáltatásra, ami fix áras, de nem tudni előre, hogy mikor költök rá.
30 votes -
Banknapok
Ha megoldható akkor szerencsés lenne a rendszeres bevételnél/kiadásnál az a beállítási lehetőség, hogy ha adott hónap x-én jön fizetés, de az egy hétvégi nap akkor az előtte lévő péntekkel számoljon. Ugyanez igaz kiadásra is, csak akkor hétfővel.
10 votes -
Tablet verzió
iPad és Android tableteken futó verzió fejlesztése.
160 votesSziasztok!
Ugyan még egyelőre nincs kifejezetten tabletre optimalizált verzió a Koinból, de a képernyőméreten alapuló korlátozást el fogjuk törölni. Elsősorban HD felbontású telefonokon szeretnénk tesztelni az app-ot. Ha valakinek van kedve részt venni a beta tesztelésben, akkor szeretettel várjuk! Kérjük, hogy a support@koin.hu email címen jelezzétek részvételi szándékotokat. -
Adatbevitel SMS-ből
Minden banki tranzakciorol kapok egy sablonos smst. Sajat magam altal definialhato patternek segitsegevel szeretnem vegtelenul leegyszerusiteni az adatbevitelt az ilyen smsek (fel)automata ertelmezesevel.
70 votesEz a megoldás sajnos csak androidon tud működni, de gondolkodunk ilyesmin.
-
Windows Phone alkalmazás
Nagyon tetszik az alkalmazás a képek alapján, ezért szívesen kipróbálnám a WP7 telefonomon.
146 votes -
Legyen az app elerheto minden orszag boltjabol (foleg US).
Jelenleg csak a magyar boltbol elerheto. Ezer oka lehet annak, hogy en miert vagyok a US vagy UK app store-ban, es teljesen ertheto, hogy nem akarok valtogatni az accountjaim kozott.
132 votes
- Don't see your idea?